SUITES

Dimora Antica Pianella heeft vier elegante suites (blauw, groen, roos en geel), allemaal met een privé toilet, ingericht met antieke meubels en elk gekenmerkt door een dominerende kleur, waar hun naam vandaan komt. In alle suites ademt men de sfeer in van oudheid en luxe dat uitgaat van heel het gebouw. Bij hun aankomst zullen onze gasten in hun suite beddengoed en badhanddoeken vinden, zacht en geurig, om tijdens het verblijf te gebruiken.

APPARTEMENT

Het is mogelijk om in een appartement te verblijven van ongeveer 110 vierkante meter met een eigen ingang en voorzien met 9 slaapplaatsen in totaal, een uitgeruste keuken, een hoek met een open haard en een terras met barbecue van waaruit men van een prachtig zicht op Gran Sasso kan genieten. Het terras is bovendien voorzien van een parasol, tafeltjes en stoelen om te genieten van de lente- en zomerdagen. In alle ruimtes van het gebouw is het mogelijk om het draadloze internet te gebruiken.

TARITARIEVEN


SEIZOEN | LAAG | HOOG
DUS 35€ 45€
DBL 80€ 90€
TPL 100€ 115€


*Kinderen: korting van 50% van 4 tot 12 jaar, gratis tot 4 jaar in het bed van de ouders. Kinderbedje op aanvraag 5 Euro per dag.

TARITARIEVEN


SEIZOEN | LAAG | HOOG
DAG 150€ 250€
WEEK 550€ 750€


*Appartement in Residence-formule met 9 slaapplaatsen, zonder ontbijt, ingerichte keuken met materiaal en gereedschap om te kuisen; ontbijt op aanvraag voor 3 Euro per persoon per dag; gewone kuis met het opmaken van het bed voor 20 Euro per dag (op aanvraag); eindkuis inbegrepen in de prijs, met uitzondering van het kookgereedschap, het servies en de keukenzone, dat men proper moet achterlaten, tenzij men een toeslag van 50 Euro wil betalen. Er zijn kortingen voorzien voor groepen van meer dan zes personen en voor langere verblijven.